Spreekuur & afspraak maken

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u inspreken, of bellen op het telefonisch spreekuur: De tijden van het telefonisch spreekuur zijn te beluisteren op het antwoordapparaat en staan onderaan de email. Meestal is er spreekuur van maandag tot en met donderdag tussen 09.00-09.30. Het spreekuur is bedoeld voor korte vragen. Voor evaluaties, bespreking van onderzoeken of uitgebreide vragen graag een afspraak voor consult inplannen.

Het is mijn overtuiging dat er voor iedereen in elke situatie optimalisering mogelijk is. Zowel lichamelijk als geestelijk. Ik werk met zorg & liefde en hoop mensen te motiveren hun eigen lichaam beter te verstaan en dichter bij zichzelf te komen.

Mijn achtergrond

Monique Berends (1967) studeerde in 1993 af aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Bloemendaal met massage als specialisatie. Naast de HBO medische basiskennis omvat de natuurgeneeskundige basis: iriscopie, fytotherapie, voedingsleer en yoga. Zij volgde in de jaren daarna diverse opleidingen in Ooracupunctuur (auriculo), orthomoleculaire geneeskunde (waaronder PNI: psycho neuro immunologie), Bioresonantie-therapie, High Frequency Electro Lymphatic Therapy , HLB- en Levend Bloedanalyse, Darm-therapie en Colon-hydrotherapie. Tevens is zij instructeur voor Colon-hydrotherapie. Ook kunt u in de praktijk terecht voor natuurgeneeskundige begeleiding bij het opstarten / volgen van de Gerson therapie. Sinds 1993 is Monique werkzaam in de alternatieve geneeskunde.

Beroepsvereniging

  • Lid van de NWP: Beroepsvereniging voor Natuurgeneeskundig werkende Professionals Lid nr.: 2116
  • Lid van de I-ACT International Association of ColonhydroTherapy.
  • Lid van de BCHT Beroepsgroep voor Colon Hydro Therapie
  • KvK: 27346048 AGB code: 90-027186 Praktijk code: 90-(0)-06132
    Geregistreerd bij RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg Licentienummer 174233R
    Aangesloten bij de geschillencommissie CamCoop

Tarieven

Consult / therapie kosten:
Uitgebreide intake € 95,- / korte intake € 47,50
Colon hydrotherapie behandeling € 95,-
(Voet reflex) - massage per 45 min € 47,50

Opvolg consult / overige behandelingen / bespreking van onderzoeken of nagekomen uitslagen/ evaluaties & wordt factureert naar benodigde tijd.
Bloedafname externe clienten: € 15,-
Bijdrage kosten bloedafname tijdens consult € 2,50
Vitaliteits-traject in opdracht van werkgever € 100,-/uur

Verhindering

Bij verhindering 24 uur van te voren berichten per email. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht. Betalingsvoorwaarden MEDICAS b.v.

Privacy

Je persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) conform het privacy statement (zie link privacy-statement-praktijk-monique-berends.docx)

Vergoeding zorgverzekering

Diverse zorgverzekeraars vergoeden uit de aanvullende verzekering (een deel van) de natuurgeneeskundige consultkosten. Raadpleeg daarvoor uw polis voor de voorwaarden vergoeding Natuurgeneeskundig Consult. Zie hier de link
De juiste aanvullende verzekering geeft vergoeding voor natuurgeneeskundige consulten / reflexzone therapie / orthomoleculaire therapie / ortho manuele therapie :
Aevitae, Anderzorg, Care4Life, CZ, CZ direct, De Friesland, FBTO, HollandZorg, IZA, IZZ , Menzis, Nationale Nederlanden, OHRA, ONVZ, Politie Zorgpolis, Pro life, Salland (Zorg Direct), UMC, United Consumers , Univé, VGZ, VvAA, ZEKUR, Zilveren Kruis Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Staat uw verzekeraar niet op de lijst, of twijfelt u, neemt u dan contact op met uw zorgverzekeraar.* informatie-vergoeding-zorgverzekeraars.pdf

Interessante boeken

Praktijk voor Natuurgeneeskundig & Orthomoleculair Advies Lid NWP & I-ACT

Monique Berends - Brittenburg 15 2352 XL Leiderdorp
tel: 071- 5282047 Email:
monique.berends@gmail.com

decoratief element